Competa Properties
Adres: Avenida Sayalonga, 24   Telefoon:: +34 952 516 107
Email: info@competaproperties.com

CP642,  Villa in Sayalonga


Sayalonga, 29753, Sayalonga,
Villa
Verkoop

260.000 €
Slaapkamers:  1
Bad:  2
Terras:  1
WC:  0
Balkon:  0
Bruikbare oppervlakte:  75
Built:  80
M2 van terrassen:  0
M2 van landgoed:  1611

Op een paar minuten rijden van het idyllische mediterrane bergdorpje Sayalonga ligt dit unieke, compacte designhuis van een architect. Het biedt een spectaculair uitzicht op de bergen en de Middellandse Zee.

Via de private toegangspoort komt u op het terrein van ongeveer 1600 m² met een rotstuin. Rondom het huis met twee verdiepingen, zijn stenen muren in traditionele stijl aangebracht.

In de schaduw van een oude eik kijk je vanaf het ruime terras (of het slaapkamerbalkon op de eerste verdieping-) uit op de bergen van de Sierra Almijara.

Amandelbomen, olijf- en avocadoplantages in de directe omgeving maken het een magische plek om in weg te dromen.

Door het gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen, de aanwezigheid van verwarming en airconditioning is de woning het hele jaar door bewoonbaar en vergt het erg weinig onderhoud.

De begane grond heeft een gezellige, natuurlijk verlichte woonkamer met hoogwaardige tweepersoonsslaapbank, een eethoek en een moderne, volledig uitgeruste open keuken, evenals een berging en toilet.

Via een grote openslaande deur kom je direct op het grote terras waar je kunt genieten van het uitzicht.

Op de bovenverdieping bevindt zich een grote slaapkamer met een zeer bijzonder houten tweepersoonsstapelbed van 2 verdiepingen voor 5 personen (op maat gemaakt en tot in de details afgewerkt door een timmerman) en een badkamer met regendouche.

Naast de trap bevindt zich nog een kleine berging.

Het balkon op de bovenverdieping is overdekt en biedt een adembenemend uitzicht op de bergen van de Sierra Almijara, prachtig én uniek.

  DETAILS VAN HET OBJECT:

Constructie
Type open haard: Nee
Oriƫntering: Oost
Uitzichten: Uitzicht op de vallei, bergen en de zee