Competa Properties
Adres: Avenida Sayalonga, 24   Telefoon:: +34 952 516 107
Email: info@competaproperties.com

TH1113,  Dorpshuis in Cómpeta


Cómpeta, 29754, Cómpeta,
Dorpshuis
Verkoop

320.000 €
Slaapkamers:  4
Bad:  2
Terras:  2
WC:  0
Balkon:  0
Parkeerplaats:  1
Bruikbare oppervlakte:  0
Built:  335
M2 van terrassen:  0
M2 van landgoed:  0

Ruim dorpshuis in Spanje gelegen aan de rand van het dorp Cómpeta. Het bestaat in totaal uit vier verdiepingen met een groot dakterras om te genieten van een fantastisch panoramisch uitzicht op de bergen, het dorp en de zee.

Het woonhuis heeft twee verdiepingen en bestaat uit een hal, een woonkamer, een tweede kleinere woonkamer, een keuken, twee tweepersoonsslaapkamers, een badkamer en een balkon. Op de eerste verdieping bevindt zich een bijkeuken met toegang tot het fantastische dakterras.

Onder de woning, met een aparte ingang, bevindt zich een grote open verdieping die nog moet worden afgewerkt en die momenteel bestaat uit een tweepersoonsslaapkamer, een badkamer, een grote open ruimte, een groot zijterras en een balkon.

Er is ook een grote garage die indien nodig kan worden aangepast om meer accommodatie te creëren of kan worden gebruikt als garage of opslagruimte.

Dit fantastische pand biedt de mogelijkheid om  er zelf te wonen en tegelijkertijd 1 of 2 aparte appartementen te creëren om huurinkomsten te genereren.

  DETAILS VAN HET OBJECT:

Constructie
Type open haard: Nee
Oriëntering: Zuid
Uitzichten: Uitzicht op de bergen, dorp en de zee